Šta je Krojačeva web dizajn berza?

Mesto na kojem možete odabrati web dizajnera koji će na najbolji način razviti Vaš internet projekat.
Ko su web dizajneri na Berzi?Svi predstavljeni web dizajneri su obučeni za rad u Krojačevoj školi web dizajna.
Kako odabrati web dizajnera?Svaki web dizajner na Berzi predstavljen je kroz reference i dosadašnje radove. U mogućnosti ste da vidite i koliko je popularan među ostalim klijentima, kao i u kojoj oblasti daje najbolje rezultate (dizajn, kodiranje, SEO). Pregledajte radove i kontaktirajte one čiji stil rada najviše odgovara Vašoj zamisli.
Zašto na Berzi odabrati web dizajnera?Web dizajneri koji su predstavljeni na Berzi rade koristeći najsavremenije web alatke, njihov kod je čist, dizajn sveden, odlikuje ih sjajno znanje o web dizajnu. Kao mladi web dizajneri žele da grade svoj portfolio i otvoreni su za saradnju. Ujedno, ponudu formiraju u skladu sa predviđenim budžetom. Angažovanjem web dizajnera sa Krojačeve berze odabraćete saradnika po svojoj meri – dobićete dobar web projekat u skladu sa Vašim budžetom, dok će web dizajner obogatiti svoj portfolio i sticati korisna iskustva. U ovoj vezi svi su dobitnici.
Kako da postanete mudar klijent?Pored predstavljenih web dizajnera i njihovih radova, klijenti su u prilici da saznaju sve ono što ih najviše zanima kada je u pitanju izrada web projekta – kako odabrati dizajnera, šta očekivati, kako pripremiti materijal, koja su prava klijenta, a koja web dizajnera, kako zaštiti projekat.. 
Kako da postanete mudar klijent – posetite BLOG Berze